Hvis jeres barn er syg, skal det selvfølgelig blive hjemme. Både for barnets egen skyld, men også for at det ikke evt. smitter andre! Jeres barn kan komme igen, hvis det kan deltage i husets aktiviteter på lige fod med de andre børn, d.v.s. er frisk og feberfri. Får barnet det skidt op af dagen, ringer vi selvfølgelig til jer, så I kan komme og hente jeres barn.
Vi modtager ikke børn med feber og får barnet feber her, fortager vi et skøn udfra hvordan barnet er påvirket og hvor høj temp. er. Det er for jeres barns skyld, da det i de situationer har brug for at være hjemme og få ro og omsorg. Vi har også et ansvar overfor de andre børn mht til smitte.
Som udgangspunkt giver vi ikke medicin til børnene, kun ved kroniske lidelser, samt akut sygdom såsom feberkrampe. Der skal vedlægges en anvisning fra lægen, med udførlig vejledning af medicinering.
Børnene skal kunne klare en almindelig dagplejedag af hensyn til barnet selv og de andre børn. Derudover følger vi i pasningsordningen, de retningslinier som står under internetsiden www.sygebørn.dk eller sundhedsstyrelsen side. Smitsomme sygdomme hos børn, vejledning for daginstitutioner, skoler og forældre.

 

http://www.sst.dk/publ/publ2001/smitsomme_sygdomme/index.htm


DEN GYLDNE REGEL! Hvis barnet er utilpas og ikke helt frisk, så er Mor eller Far den bedste i verden.