Vi er Claus på 44år og Lotte på 41år.

Vores familie består derud over af tvillingene Emma og Philip på 17år og Oliver på 12år

 

Lotte:

Jeg har altid vist, at jeg ville arbejde med mennesker på den ene eller anden måde.
Da vi fik tvillingerne, følte jeg ikke, at jeg kunne magte, at have dagplejebørn om dagen og mine egne tvillinger om aften. Jeg tog derfor uddannelsen til sosu.ass. hvor jeg ville få en viden på det pædagogiske og medicinske område, hvilke er mine interesse områder. Herefter har jeg arbejdet i hjemme plejen og været vågen nattevagt for et multi handicappet barn. Nu er vores egne børn blevet store nok til, at jeg føler, at mine drømme som privat børnepasser skal og kan udleves. Jeg blev godkendt som privat børnepasser i febuar mdr 2011.

Claus:

Er uddannet busmekaniker, han har ind til 2011 kørt som buschauffør i udlandet.
I fritiden er Claus holdleder for U9' holdet i vojens ishockeyklub, hvor han ligeledes er med i aktivitets udvalget.

I Januar 2012 blev Claus godkendt, da der var efterspørgelse på flere pladser

Nicole: er 36 år

Nicole er mor til Emil på 12år og Emma på 14år.

Nicole har arbejdet indfor hjemmeplejen indtil 2013, hvorefter hun blev sygemeldt med et slidt knæ. Nicole her været godkendt vikar i 4 år, samt været her i praktik, indtil vi i december 2017, fik lov til at ansætte Nicole.

Lige ledes er vi vores familie blevet godkendt til at have aflastning/ plejebarn. Har vi et aflastnings eller plejebarn når jeres barn er her , er det i et samarbejde med kommunen, at barnet kan fungere her og I forældre vil blive informeret om at der er et aflastnings/ plejebarn.